אני שונא את הוט - פורום אתר המחאה נגד חברת הכבלים הוט

עכשיו ה' ספטמבר 09, 2010 4:15 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צריך עזרה דחוף
הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2009 5:01 pm 

אף פעם לא רימו גנבו ושיקרו לי במצח נחושה כמו שחברת הוט דאגו לעשות זאת לא פעם ולא פעמיים. זה התנהגות משפילה ומגעילה בדרך כלל אני לא בנאדם שאפשר להונות אותו בכזאת קלות אבל הם הצליחו לא הייתי מתפלא אם עובדי הוט עברו קורס מיוחד איך לשקר ולגנוב מאנשים אני בטוח שאם הוט זה היה בנאדם אחד או שניים הייתי דואג שיוציאו להם את העיניים החמדניות שלהם ויתנו להם לאכול אותם אבל מה לעשות שהוט זה חברה גדולה ואתה נופל על אוזניים סתומות בדרך כלל אני לא מאמין שהחברה הזאת תחזיק עוד הרבה זמן ואני הולך להקדיש הרבה מהזמן שלי כדי לעזור לזה לקרות
למי שלא יודע הוט מגלגלת הרבה מאוד כספים מה VOD ככה שאני חושב שאם בתור התחלה יפתח אתר שכול הסרטים והסדרות שיש ויצאו בVOD יהיו להורדה בחינם באופן מסודר ושהציבור כמובן ידע מזה זה יוריד את המכירת של הוט באופן משמעותי אשמח לשמוע רעיונות ותגובות תודה רבה לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: צריך עזרה דחוף
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2009 9:27 pm 

היי

קודם כל חבל על הזמן שלך יש דברים הרבה יותר חשובים בחיינו מלהתעסק בכזה דבר!

צר לי שזה מה שאתה מרגיש אני יכולה לומר לך שלא היתה כל כוונה לפגוע בך! ואני מאמינה שכל נציג שדיבר איתך נתן לך את מלא השרות.לא סיפרתה לנו מה קרה בדיוק לכן אנני יכולה לומר הרבה על מה שקרה לך,מה שכן אני מבטיחה לך שאף אחד לא גונב כאן מאף אחד!אל תשכח שהכל עובד על מערכת מיחשובית,וקורה שיש בעיות כמו בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2010 2:13 pm 

אוי לא שוב האביבה מגיבת הוט בתשלום,כנראה שהאתר תופס גודל ותאוצה מספיק להפחיד את הנהלת התאגיד,אולי כדי שבמקום לשלם למגיבים כמו אביבה(שבשנים קודמות הציגה עצמה כסתם עוד מתחבר!) יקשיבו לתלונות הצרכנים ויבינו ,שמי שנעשק בצורה כלכך בוטה,מי שהתעלמו מבקשותיו,התיחסו אליו כאישיות לא רצויה ברגע שהתנתק ללא הבנה שלקוחות מרוצים הם לקוחות חוזרים גם אם הם מתנתקים,יפתחו שנאה מוצדקת ויצרו גל שבסופו של דבר יורגש בחברת HOT,לא סתם מספר המתנתקים מהוט גדל בשנה האחרונה.

כן יגידו לכם שזה ממש ישראלי להתלונן אבל לא יספרו לכם שזה שיטה פסיכולוגית בגרוש ושבעצם יחס דומה בארה"ב או אירופה היה גורם לפשיטת רגל תוך שנה. לדוגמא: אחותי מתגוררת בלונג איילנד והיא מחליפה ספק טלפון ואינטרנט כל 10 עד 12 חודשים עקב מבצעים חדשים,תהליך הניתוק והמעבר מהיר וכך כל החברות רואות לקוחות ומחזורים יפים,מעולם לא חויבה בתשלום מיותר או כזה שהסתתר בין השורות,מעולם לא היתה צריכה לסוע לעיר אחרת להחזיר מודם או לסבול מתקלות שלא מסתדרות אחרי 5 טכנאים ואם יש תקלה החברה מתנדבת לפצות אותה מבלי שתצטרך לרדוף ולהתחנן למוקדן/ית שלא מבינים מהחיים שלהם.

ולהצעתך אריאל כבר עכשיו מורידים סרטים ופוגעים ב-VOD אבל הפתרון הוא לפרסם את האתר נגד HOT,לפרסם את שיטות ההונאה של הוט כדי להקשות עליהם לרמות עוד אנשים,להתלונן במועצה לצרכנות ואמון הציבור ולעזור בידע למי שרוצה לתבוע בבית משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 28, 2010 10:10 am 

לא יאומן!!!
הוט מחייבים אותי על 3 מנויים שונים ב 3 כתובות שונות.
גונבים אותי כבר חודשים ואין לי עם מי לדבר!!!!
אני כבר חודש מנסה להתנתק מהם ללא הצלחה,אני מועבר מאחד לשני במקרה שבכלל עונים לי,
הגעתי פיסית לבניין שירות לקוחות שלהם בירושלים ואין שם איש.
אני פשוט אובד עיצות.
מה אני עושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה