אני שונא את הוט - פורום אתר המחאה נגד חברת הכבלים הוט

עכשיו ה' ספטמבר 09, 2010 9:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיפור כזה עוד לא קראתם
הודעהפורסם: ד' מרץ 10, 2010 7:33 pm 

האמת, שאחרי קריאה של כמה נושאים והתגובות עליהם חשבתי פעמיים אם לפרסם פה או לא כי קצת עשה לי רושם שיש פה הרבה שנאה וממש קצת בעיות.
אני אישית לא שונא את הוט אני פשוט מתוסכל מהם. הבעיות שרשמתם על השירות לקוחות, אני לגמרי לא מסכים, הנציגים יחסית בסדר. הבעיה היא מנהלתית. וכאן אספר את סיפורי.

הכל התחיל לפני כשנה כשהתקשרתי להוט בכדי לשדרג את מהירות הגלישה שלי מ1.5 ל2.5. הכל היה בסדר, הנציגים ענו מהר, עשו הכל מהר ובאמת תוך דקות ספורות מהירות הגלישה שלי היתה 2.5. בכדי לוודא שזהו אכן חשבוני ביקש ממני הנציג את מספר כ. האשראי שלי, נתתי לו וכאן בעצם נגמרה השיחה, יצאתי מבסוט.
חודש עבר וקיבלתי את פירוט כ. האשראי שלי. בהפתעה גמורה, מוזרה ולא הגיונית ראיתי חיוב נוסף בסך 250 ש"ח אשר שולם ל....'הוט טלויזיה בכבלים' - אני מנוי הוט אינטרנט בלבד - מעולם לא עשיתי מנוי לכבלים.
בירור זריר מול נציגי השירות (ששוב עשו עבודה נפלאה, חוץ מהמחסום הדפוק מול ההנהלה. יש תמיד צורך להמתין לפחות 4 שעות, זה המינימום. בכדי לקבל תשובה מגורם בכיר יותר נאמר לכם שזה יכול לקחת 14 יום... הזוי!!!) הראה שאכן נעשתה טעות ע"י הנציג שדיבר איתי בטעות הזין את מספר הכרטיס שלי לחשבון של משפחה שאינני מכיר, מעיר ומאיזור אחרים בארץ ובמקרה למשפחה הזו היה חוב של 1700 ש"ח מול הוט. מיותר לציין שהייתי המום לגמרי.
דרשתי שהחיוב יבוטל ושכספי יוחזר מייד (לגיטימי לא?), הוסבר לי שנציג לא יכול לבטל, הוא יכול להגיש בקשה לביטול... אני לא מתווכח עם הפירמידה של המערכת אבל היה נראה לי הגיוני שזה מקרה חריג ויש לטפל בו בהתאם... אבל מי אני שיראה לי הגיוני? :D
עבר שבוע, אף מנהל לא חזר, התקשרתי להוט ורבתי עם הנציגה המסכנה 15 דקות עד שמנהל התערב בשיחה והבטיח לי שזה עבר למחלקת כספים לביטול, האמנתי.
עבר חודש, קיבלתי פירוט אשראי... חיוב נוסף בסך 250 ש"ח החשיך את עיניי. שוב, התקשרתי להוט, נציג נחמד ענה לי. שוב ויכוח של 10 דקות עד שמנהל עונה. הסברתי למנהל בטיפת הנחמדות האחרונה שנשארה לי מה הסיפור (בפעם המיליון ואחת) והוא לא ידע מה להגיד לי... פשוט שתק. אחרי דקה של שתיקה שגרמה לי פשוט להבין איך החברה הזו עובדת שאלתי אותו מה הלאה? הוא שם אותי בהמתנה וכנראה התקשר למחלקת הכספים בכדי להסדיר את זה (אם אומרים לכם שאין קשר בין המחלקות תדעו שאין דבר יותר שיקרי מזה. החוק להגנת הצרכן אומר שאסור לשקר ללקוחות :D ).
חזר המנהל ובהתנצלות גמורה הסביר לי שהיתה (עוד) טעות ושרק עכשיו נכנסה הבקשה לביטול החיובים מה שאומר שאני יחויב גם החודש בסכום של 250 ש"ח ושהזיכויים יתחילו להופיע רק עוד חודשיים. עצבים עצבים עצבים
כשאני כבר מדבר בטונים אחרים לגמרי שאלתי אותו האם אני יזוכה בכל הסכום (750 ש") בזיכוי אחד או שהזיכוי יחולק? "הזיכוי יחולק" הוא ענה לי. שאלתי אותו אם הוא מבין שכרגע הוט פשוט באה ולקחה לי כסף מהכיס בלי למצמץ אבל אני צריך להמתין 3 חודשים בשביל לקבל את כל הכסף חזרה? הוא ענה לי שהוא מבין (בלי למצמץ כמובן). מעבר לכך, אמרתי לו, עבור כל פעולה שמתבצעת בכרטיס אשראי חברת האשראי גובה עמלה, עמלה שאני משלם, גם כשהוט לקחו את הכסף וגם כשהם החזירו אותו, מה שאומר שאת מלוא הסכום אני אף פעם לא אראה. הוא ענה לי שזו מדיניות החברה. אמרתי למנהל הנכבד של סניף שירות הלקוחות של באר שבע שבתור פיצוי על כל הסיפור הזה אני רוצה את מלוא הסכום בחשבון, לא מעניין אותי איך ומדיניות החברה בטח שלא מעניינת אותי כי פעולת החיוב השגויה שלהם היא גם לא מדיניות החברה... הוא הבטיח לי שתוך יומיים יחזור אלי מנהל בכיר מטעם מחלקת הכספים ובנוסף גם נציג ממחלקת שימור לקוחות בכדי לדבר איתי עם פיצוי. הסכמתי (כמה טעויות אני עוד אמשיך לעשות? :D ).
לאחר 9 ימים חזרה אלי נציגה משימור לקוחות וכמובן שגם לה הייתי צריך לספר את כל הסיפור הארוך הזה. זו היתה שיחה ממש קצרה שנגמרה בכך שנציגת שימור הלקוחות אמרה לי שלהוט אין כזה דבר מקרה חריג ושחוץ מחודש מתנה לא אקבל דבר. רק אציין ששילמתי לאותה התקופה 50 ש"ח לחודש בעבור האינטרנט, ממני הם גבו 750, תעשו חשבון.
שבוע לאחר מכן חזר אלי ממנהלי שירות הלקוחות בבאר שבע ולא בכיר ממחלקת כספים כפי שנאמר לי.
הסיפור נגמר בכך שכספי הוחזר במלואו אבל הייתי צריך להמתין לו כמעט 4 חודשים ובזמן הזה להוציא המווווווון עצבים... אני רק שואל למה? האם לקוחות הוט הם כל כך בזויים וחסרי חשיבות? האם אנחנו רק ארנק עם רגליים?

כל כך רציתי שהסיפור העלוב הזה יגיע לאיזה אוזן מנהלתית ותדליק איזה ניצוץ של איכפתיות. לא רק שאין אכפתיות מצד המנהלים, הכי גרוע שהם כבר לא מנסים להסתיר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיפור כזה עוד לא קראתם
הודעהפורסם: ה' מרץ 11, 2010 12:06 pm 

פשוט חברה של פושעים ןמאפיה!!

ורק לחשוב על הפוטנציאל האדיר שהיה להם אם רק הם היו נותנים שירות טוב ללקוח הם היו יכולים היום לקחת את בזק בענק!
אבל כנראה שהלקוח לא מעניין אותם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיפור כזה עוד לא קראתם
הודעהפורסם: ה' מרץ 11, 2010 6:29 pm 

מעניין אם מישהו יודע על מייל או פקס שמגיע ישירות להנהלה. הייתי שמח לשלוח להם כמה שאלות ולהמתין בסבלנות לאי תגובה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה