אני שונא את הוט - פורום אתר המחאה נגד חברת הכבלים הוט

עכשיו ה' ספטמבר 09, 2010 3:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למה אני שונא את הוט (או: למה הקמתי אתר זה)
הודעהפורסם: ה' פברואר 18, 2010 6:12 pm 

אני נמצא כבר 25 דקות בהמתנה על הקו, בשביל להגיע לשימור לקוחות, בשביל להתנתק, הובטח לי שזה לא יקח יותר מ 5 דקות ו... כבר 25 דקות
אני אחכה ואתנתק ואני כל כך שמח שאני מתנתק מהוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2010 9:02 pm 

קודם כל כל הכבוד שהקמת את האתר ...
אני לא לקוחה של הוט ואחרי שבאמת קוראים תגובות כאלה אין שום רצון להתחבר אליהם ... אנחנו כל הזמן מנסים לחסוך בכסף ונפגעים מחברות כמו הוט...
אני חשבתי לעבור להוט , אבל עכשיו שאני קוראת פה תגובות וסיפור של כל אחד ואחד אני אומרת לעצמי עדיף לשלם טיפה יותר יקר ולהנות משירות טוב ואמינות של החברה...
אני פשוט לא קולטת איך החברה הזאת עדין מחזיקה את עצמה ... נירא לי רק התחייבויות שהם עושים לאנשים כי גם שבן אדם רוצה להתנתק הוא לא יכול כי צריך לשלם קנס אוסטרונומי ... אין כמו תשתית של בזק ... תקלנ אחת ב-10 שנים האחרונות לא הייתה :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 28, 2010 1:04 pm 

דניאל,
כל הכבוד על היזמה והקמת הפורום!

אני מעוניינת להגיב למספר דברים:
לעובדי HOT בשירות לקוחות וסוכנים, אני מבינה את הנאמנות לחברה, אבל אל תשכחו שלקוחות זה דבר מאוד חשוב לעסק ואם הם מעוניינים להתלונן, האינטרנט הוא מקום פתוח וכלי המאפשר לצרכנים ולקוחות להעביר מסרים מפה לאוזן (מה שנקרא בשפה המקצועית) כמו כל דבר אחר. לא מדובר פה בהשמצות אלא בדעות אישיות. אז למה להתעצבן במקום להבין??? (זה רק אומר שאתם לא מבינים בצרכנות והתנהגות לקוחות וכדאי שתלמדו את הנושא לעומק אם אתם נותני שירות בעצמכם, אני ממליצה על קורס טוב באוניברסיטה הפתוחה). אני מאמינה שגם לכם יצא להיות לא פעם אחת לקוחות עצבניים שלא קיבלו שירות טוב בחברות אחרות.
יש הבדל גדול בין לענות לטלפון להקשיב ללקוח ולתת שירות, לבין לענות לטלפון.
לעובדת HOT הממורמרת, הלקוח לא צריך להקשיב לנותן השירות, אלא להיפך. מכאן שמו, נותן שירות. הוא אמור להקשיב ללקוח ולתת לו את תשומת ליבו המירבית וכמובן גם נתונים ופרטים אמיתיים, מכאן מתחילה להיבנות הנאמנות של הלקוח לחברה.
אני מאמינה ששיפור השירות בארץ באופן כללי יחל כאשר נותני שירות יעברו הדרכה על התנהגות הצרכן ויבינו את הדרכים בהם הוא פועל. אולי בעצם זה צריך להתחיל בהנהלת החברה.

אני רוצה לציין שגם אני קיבלתי שירות גרוע מאוד מHOT וחיובים לא מוצדקים. זה מרתיח שכך מתנהגים ללקוחות ותיקים או בכלל.
לשמחתי הרבה, סיימתי את ההתקשרות שלי איתם לפני שנה בערך, כמובן בנזקים כבדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 04, 2010 3:41 am 

כל הכבוד לך בהקמת אתר זה מי יתן ויקומו עוד אלפים כמוך כנגד החברה הבזיונית הזאת ולכל מגיני הוט למינהים (המושתלים) והמפקפקים כנסו לקישו הבא :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3857545,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 10, 2010 8:46 am 

גם אני ביקשתי להתנתק והם אמרו לי בסדר ושלא אצטרך לשלם כלום ובכל זאת חייבו אותי בדמי ניתוק .

פניתי אליהם שיחזירו לי את הכסף והם אמרו לי שביטלתי הטבות לכן אני משלם ,אמרתי להם שהנציגה אמרה לי שאני לא אשלם כלום, והם טוענים שאני לא מבין, יש לי הקלטות של כל השיחות .

שהתחברתי נאמר לי שאשלם 145 ש"ח לחודש ללא דמי התקנה ו2 ממירים בחינם. (יח' סמך)

בחשבון הראשון חוייבתי על 245 ש"ח+ 99 ש"ח דמי התקנה + 15 ש"ח שכירות לכל ממיר.

ביקשתי החזר ולא קיבלתי בטענה שאני לא הבנתי את ההסכם.

ביקשתי לעמת אותי עם הנציג והם טענו שהוא פוטר כי לא עשה עב' נאמנה .

תבעתי אותם בבית משפט לתביעות קטנות , והם התקשרו אלי וביקשו לבטל התביעה ויחזירו לי את כל הכסף +הוצאות משפט ,תכתובות וטלפונים . (קיבלתי את הכסף אבל הם לא הלכו לסגור התיק בבית משפט כמו שהבטיחו)

לכן אני תובע אותם שוב והפעם אני לא מתכוון לוותר להם אפילו לא על ש"ח . :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 25, 2010 7:47 pm 

היי,
ברשותכם אני רוצה לומר כמה דברים על "הוט" גם טובים וגם פחות טובים.
א. דניאל, אני מאמין שמה שסיפרת יכול להיות, דעתי שהוט תשקיע המון בכדי למכור גם אם זה אומר להעסיק אנשי מכירות שאני הייתי מפקפק ביושרם, ואותם אנשי מכירות ימכרו גם את אמא שלהם אם צריך.
ב. אני לקוח של הוט באינטרנט מזה כמה שנים והייתי גם בטלפון, מנסיוני שירות הלקוחות שלהם טעון שיפור רציני הן מבחינת זמני ההמתנה לשירות לקוחות והן בבחירת הטכנאים/המתקינים המגיעים לבית.
במקרה שלי, בסך הכל ביקשתי להעביר את נק' האינטרנט מהחדר לסלון.. הגיע אליי טכנאי בשעה שנקבעה והתחיל לעשות את העבודה, העבודה לא הייתה לשביעות רצוני כיוון שאת החוט על הקיר הוא לא תלה כמו שצריך הוא די מיהר וזלזל בעבודה, לסיום הוא השאיר לי את החוט תלוי באויר שאת המודם אני אחבר אליו.. ככה באמצע הסלון חוט תלוי באויר.. ביקשתי ממנו שיסדר את זה בקופסה על הקיר כמו שזה היה בחדר אך הוא התעקש לא לעשות זאת בטענה שהוא ביצע את זה בהתאם להנחיות הוט.
שאלתי אותו האם אני יכול לבדוק אם הוט האם ככה מתקינים, אמר לי אין בעיה והלך, הרמתי להוט טלפון ועדכנתי אותם, הם ענו לי שהוא צריך לעשות את העבודה כמו שצריך עם הקופסא על הקיר וכמו שביקשתי ממנו ולקחו ממני את הפרטים של המתקין ואמרו שיחזרו אליי..
לאחר כחצי שעה התקשר אליי המתקין והחל לצעוק עליי ולקלל אותי ולקרוא לי שקרן וכלב.. אני הייתי המום.. לא עניתי.. הוא הבין שאין לו עם מי לדבר וניתק..
שוב התקשרתי להוט.. הפעם אמרו שישלחו מישהו אחר לסגור את הפינה אך יקבע מועד לעוד שבוע כי השבוע כבר תפוס..
לאחר שבוע הגיע מתקין אחר שעשה את העבודה כמו שצריך..
מקרה נוסף..
הייתי מנוי של הוט בטלפון ללא התחייבות, לאחר תקופה החלטתי שאין לי צורך במנוי הטלפון והלכתי להחזיר את המודם כפי שנדרשתי ולהינתק מהשירות הזה.. נציגת השירות שניתקה אותי לא הייתה מקצועית ועשתה טעות וניתקה לי גם את מנוי האינטרנט שברשותי עליו הייתי בהתחייבות..
הדבר גרם קודם כל לניתוק שלי מהאינטרנט וגרר אחריו קנס של כמה מאות שקלים על הפרת התחייבות..
רק שהפעם יאמר לטובתם הם הבינו שעשו טעות והחליטו לתקן אותה.. הם קודם כל החזירו לי את החיבור לאינטרנט ונתנו לי 3 חודשים חינם ללא התחייבות נוספת ובחיוב שלאחר מכן ראיתי שזיכו אותי על כל הסכום שגבו עבור הביטול שלפני הזמן.
מאז אין לי שום טענות אליהם ואני מרוצה משירות האינטרנט שלהם..
לידיעתכם בברכה,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: ה' יולי 08, 2010 2:27 pm 

ilans כתב:
הלוואי שהיו משלמים לי כי אם היו עושים זאת היייתי שורץ כאן שעות

אבל בפועל פשוט נמאס מישראלים כמוכם.

ולפי השפה שאתה כותב אני מתאר לעצמי מי האדם מאחורי ההודעה

והוא לא משהו(אל תיעלב!).

יחתיכת משתמט מניא****ק מזה ישראלים?! מה הבעיה שלך עם ישראלים?!
אתה לא ישראלי?!
לך לפלסטינאים נראה אם שם יהיה לך יותר טוב צריך להעיף אנשים כמוך מהמדינה
אני מוכן להתערב גם שלא עשית צבא.
איך אפחד לא משתיק אותו עם הדברי נאצה שלא?!
בשביל החברה הלא טוב שלך אתה בכזו קלות משמיץ ישראלים?! יהודים?! חלק מהמשפחה שלך?!
אני יודע מזה שרות לקוחות ושיש אנשים כועסים שמתקשרים לפעמים בצדק לפעמים לא, אבל אם לא טוב לך תתפטר ואל תהפוך לנאצי! משתמט מסריח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2010 12:04 am 

עצבני כתב:
ilans כתב:
הלוואי שהיו משלמים לי כי אם היו עושים זאת היייתי שורץ כאן שעות

אבל בפועל פשוט נמאס מישראלים כמוכם.

ולפי השפה שאתה כותב אני מתאר לעצמי מי האדם מאחורי ההודעה

והוא לא משהו(אל תיעלב!).

יחתיכת משתמט מניא****ק מזה ישראלים?! מה הבעיה שלך עם ישראלים?!
אתה לא ישראלי?!
לך לפלסטינאים נראה אם שם יהיה לך יותר טוב צריך להעיף אנשים כמוך מהמדינה
אני מוכן להתערב גם שלא עשית צבא.
איך אפחד לא משתיק אותו עם הדברי נאצה שלא?!
בשביל החברה הלא טוב שלך אתה בכזו קלות משמיץ ישראלים?! יהודים?! חלק מהמשפחה שלך?!
אני יודע מזה שרות לקוחות ושיש אנשים כועסים שמתקשרים לפעמים בצדק לפעמים לא, אבל אם לא טוב לך תתפטר ואל תהפוך לנאצי! משתמט מסריח!

תראה איך אתה מדבר כמו ילד בן שנה...גועל נפש.
אם היית קצת חושב היתה מבין שהכוונה לישראלים כמוך שמקללים וחושבים שכולם דופקים אותם.
בכלל האתר הזה נראה לי של אנשים מתוסכלים שבוכים על כל שטות שקשור להוט.

זו בסך הכל חברת כבלים תיכנסו לפרופורציות.

עזוב, נגיד ואתה לא מרוצה מהשירות אתה יכול לכתוב פוסט באיזה פורום,להתלונן להוט (אה נכון אתה לא חבר שלהם יותר) או לתבוע אותם, מפה ועד להקים אתר שלם זו כבר הגזמה.

אתה יכול לעבור ל-yes אף אחד לא מחזיק אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2010 10:59 am 

זהו!!
סופית כל כולי מנותקת,אושר גדול.
נכון עלה לי בקנס של 1460 ש"ח ,למרות שאין לי התחייבות ,כי מסתבר שיש לי חבילה מוזלת (???) רק ששכחו לספר לי.
למזלי החברה שעברתי מכסה חלק, ולקחתי איתי עוד שלושה אנשים שגם הם התנתקו.
כן אנשי הוט היקרים בגלל שני ערוצים שהורדתם לאמא שלי (בת 78 ) במסגרת השידרוג הנפלא שהצעתם לה,ובגלל שאחרי 24 שעות התבקשתם לבטל את השידרוג ולהשיב את מה שהיה
ולא הסכמתם בטענה המגוכחת שהחבילה שהיתה לה לפני יום כבר לא קיימת ,הפסדתם 4 לקוחות .
החברה הזו פשוט עושה מה שהיא רוצה והלקוח הוא סתם חשבון בנק שאפשר לשחק עימו.
כובלת אותך עליהם כמו בנישואים קתוליים.
מעניין אם אני הייתי מחליטה לשלם רק מאה ש"ח בחודש כי ככה החלטתי כמו שהם
מסירים ערוצים כי ככה בא להם, הייתי יוצאת מזה בשלום ?
שלום להוט ולא להתראות
כל כך נעים להיות בלי :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Yahoo [Bot] ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה