|
שלום לכולם , קוראים לי סייד ואני מחיפה , עובד בשירות לקוחות טריפל בהוט לשעבר. לשמחתי הצלחתי להשתחרר מהכלא הזה שנקרא הוט , אני איש שמאמין באלוהים ולא יודע לשקר או לעבוד תחת פקודתם של גנבים ושקרנים !! בואו אני אסביר לכם איך זה הולך ! כל יום 10 דקות לפני תחילת המשמרת יש תדריך ! בואו אני אסביר לכם מה זה תדריך , זה בעצם מטבח השקרים שאנו הולכים להאכיל את הלקוחות מתבשיליו עם כמה קינוחים זה מתחיל בשקר הכי חשוב של היום ! חברים הוט החברה הכי טובה בעולם , ועושה את הכל למען לקוחותיה [לדפוק אותם בכל דרך אפשרית] , טעויות בחיובים ?? יופי !! הלקוח לא שאל ? אנו נשתוק !! הלקוח לא ביקש ? אין בעיה . שאל ? לא ! אוקיי כשישאל אז נבטל לו את התוכנית , ואם יתעקש ויעשה לנו כאב ראש אז ניתן לו זיכוי של 10 אחוז , במידה והוא יקבל את הזיכוי עד שנה 2900 . הלקוחות מוציאים את כל התסכול שלהם על נציגי השירות המסכנים שבסה''כ הם באים ומבינים אותם , ויודעים שהם עובדים בחברה לא טוב , אבל אין מה לעשות , הם סטודנטים וחלקם במצב כלכלי מאוד קשה , שהם באמת נלחמים ואוכלים את כל הלא טוב שבעולם בשביל ה 20.70 ש''ח לשעה , וגם לא זוכים לתנאים מינימליים של רווחה ,ועובדים בתנאים מחפירים , ועוד הם יוצאים בכלל לא בסדר !! לפי דעתם של המנהלים !! כי הם לא שיקרו לפי התסריט שיחה שיש לנו על המסך !!! תסריט השקרים !! זה לשקר לאנשים ולתת להם להאמין שהוט היא החברה הכי טובה בעולם ! אין עליה ! חברים היום אני איש חולה ! יש לי כאב ראש עד היום מהחוויה הזו שעברתי בהוט חוויה מאוד קשה ומכוערת , ואני לא מאחל אותה לאף בנאדם , מלבד המנהלים של הוט !! הלקוחות מסכנים , הנציגים של השירות הרבה יותר מסכנים !! שהם גם אוכלים את הלא טוב מהמטבח של בעלי הוט , וגם סופגים את כל העלבונות והכעס מהלקוחות למרות שהם לא האשמים , הם מייצגים את הוט והפשע היחידי שלהם שהם עובדי לא טובברה.
|